Werkwijze

Werkwijze bij Avontuur Kindercoaching

Je hebt een hulpvraag en de stap om echt hulp te vragen kan (heel) spannend zijn. Ik kijk graag met je mee om te ontdekken welke hulp voor jullie nodig is. Elk traject is maatwerk en doorloopt de volgende stappen.

 • Stap 1: We maken kennis

  Je hebt een hulpvraag en neemt contact op met mij met een mailtje of een telefoontje. In een gratis en vrijblijvend telefoongesprek van maximaal 20 minuten maken we kennis met elkaar. Tijdens dit gesprek kun je vertellen wat er speelt en waar je graag verandering in wilt. Ik vertel je graag meer over Avontuur Kindercoaching en er is ruimte voor je vragen. Na dit kennismakingsgesprek weet jij of de klik er is en je een volgende stap wilt zetten.

 • Stap 2: We plannen een ontdekgesprek

  Tijdens deze ontdeksessie van 90 minuten verkennen we wat er speelt en ontdekken we waar we met elkaar aan gaan werken. Vaak levert dit gesprek al mooie inzichten op. De eerste stap naar de verandering is gezet!

  Pas na dit ontdekgesprek maak je de keuze of je een traject gaat starten.

 • Stap 3: Jullie traject start

  Jullie hulpvraag is helder en met elkaar hebben we de gewenste richting vastgesteld. Jullie hebben gekozen om het traject te starten.

  Elk coachtraject is maatwerk. Afhankelijk van jullie wens duurt een traject tussen de 6 weken en de 6 maanden. Tijdens het hele traject ben ik bereikbaar voor vragen. Bij Avontuur staat jullie kind voorop. In elke stap die we zetten en elke keuze die we maken, kijken we naar het belang van jullie kind.

  Ik vind samenwerken met ouders erg belangrijk. Daarom ben jij als ouder altijd welkom bij de sessie. Samen overleggen we wat er nodig is om stappen te zetten. Ouders hebben ongelooflijk veel invloed op het welbevinden van hun kind. Je ontvangt, na elke sessie, inspiratie en handvatten om thuis verder mee aan de slag te gaan. De mooiste stappen kunnen we zetten als jullie nieuwsgierig zijn naar nieuwe inzichten en bereid zijn om dingen eens anders aan te pakken!

 • Stap 4: De afronding

  Van de afronding van een coachtraject maken we een feestje. We vieren de stappen die gezet zijn. Met elkaar kijken we terug op jullie coachtraject. Ik zwaai jullie vol vertrouwen uit!

  Ook na het traject sta ik voor jullie klaar! Heb je vragen of heb je behoefte aan meer? Bel gerust of stuur een e-mail naar anja@avontuurkindercoaching.nl

We hebben het gesprek met jou als zeer positief ervaren. Het doet ons erg goed! Neemt een stuk onzekerheid weg. Het is erg fijn om te weten dat je er bent mochten we met vragen zitten. Ontzettend lief en waardevol dat je zo makkelijk te bereiken bent. Nogmaals ontzettend bedankt!
Vanaf dag 1 was het een match en merkte wij aan onze dochter dat ze het erg fijn vond om naar de sessies te gaan. En ze kwam er ook steeds sterker uit. Wij zouden dit zeker andere ouders aan raden! Het is een verademing voor je kind, maar ook voor jezelf.
Hij heeft veel bij je geleerd en voelt zich heel fijn bij jou. Je hebt hem rust gegeven. Bedankt!!