Werkwijze

We maken kennis met een telefonisch of persoonlijk gesprek van 20 minuten. Dit is gratis en vrijblijvend. Samen ontdekken wat Avontuur kan betekenen voor jullie wens. 

Kies je voor een klein of groot avontuur, dan is de volgende stap een ontdekgesprek van ongeveer 90 minuten. Dit gesprek vindt bij voorkeur plaats met beide ouders. Hiervoor mail ik jullie een vragenlijst waarop jullie alle informatie kwijt kunnen rondom de hulpvraag van jullie kind. Afhankelijk van de hulpvraag, wensen, vorm en duur doe ik een coaching voorstel op maat. Ieder kind is anders en verdient een avontuur op maat!

Hierna volgen de coaching sessies. Deze kunnen een uur tot twee uur duren.

Ieder kind is uniek en daarom verloopt ieder avontuur anders, passend bij het kind. Ik houd tussendoor contact met ouders om de voortgang te bespreken. Elk begeleidingstraject sluit ik af met een evaluatiegesprek.

Bij verhindering dient de afspraak tenminste 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Dit kan per e-mail of telefoon. De voor deze afspraak gereserveerde tijd wordt dan niet in rekening gebracht.