Trainingen bij Carla&Anja

Kom ontdekken, verwonderen, pluk een inzicht, hou vast of laat juist los…..

Voel jij je ook wel eens machteloos en gefrustreerd om het gedrag van jullie kind? Je hebt van alles geprobeerd, maar niets helpt echt. Jullie blijven het gevoel houden dat het anders kan? Lees dan alsjeblieft verder!

Wij geven trainingen voor ouders en trainingen voor meisjes van 7 tot 17 jaar.

Ben jij ouder en op zoek naar kennis en praktische tips? Dan is het tijd voor een korte, inspirerende training met impact! Wij durven uit ervaring te zeggen dat onze trainingen bij iedereen een verandering in gang brengen. En daar zijn wij stiekem heel trots op! Onze trainingen vragen een dagdeel van jouw tijd en worden ervaren als gezellig, eye-opener, BAM-ervaring, inspirerend, logisch, heel verhelderend, waarom-weet-niemand-dit-gevoel en wens naar meer.

Tijdens onze trainingen gaan we anders kijken naar gedrag. Elke gedrag is logisch. Een kind is hard aan het werk om met zijn/haar gedrag ons een belangrijke boodschap te vertellen. Door bepaalde kennis in je rugzak te hebben én te weten waar je naar moet kijken en luisteren, kun jij je kind werkelijk gaan begrijpen en helpen. Deze ‘andere’ manier van kijken heeft al veel verandering gebracht bij kinderen, in gezinnen en onderwijs.

Ben jij nieuwsgierig naar nieuwe inzichten én bereid om dingen eens anders aan te pakken? Dan ben je van harte welkom bij één van onze trainingen!

Wat een wereld van verschil!! Na jouw workshop kijk ik heel anders naar kinderen!”

“Zo logisch, maar ik hoor dit voor het eerst. Dit moet iedereen toch gewoon weten!”

Leef je van een minimum dan wil ik je de mogelijkheid bieden om toch te komen naar een training. Neem contact met me op om af te spreken wat mogelijk is.