Over Anja

Mijn naam is Anja van Wijk. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Almkerk. In mijn jaren in het onderwijs heb ik zien gebeuren dat de aandacht steeds meer uitgaat naar het hoofd van een kind. Goed kunnen denken, leren en plannen zijn vaardigheden die gewaardeerd en belangrijk gevonden worden. Steeds meer kinderen ‘verdwijnen’ in hun hoofd, ze piekeren en denken veel na over hun leven. 

Met het gevoel dat het anders kan ben ik bij TORI Kindercoachopleiding gestart. Een prachtig avontuur om te ontdekken wie ik echt ben en waar ik voor sta, als persoon en als kindercoach. In 2014 ben ik gestart met mijn eigen kindercoachpraktijk en al snel daarna heb ik mijn baan in het onderwijs opgezegd. In mijn praktijk help ik piekerkinderen weer de goede kant opdenken. Genieten van wie je bent en met plezier je levensavontuur aangaan, dat gun ik iedereen!

Avontuur voor jou,

  • Een avontuur waarin kinderen echt gehoord en gezien worden.
  • Een avontuur waarin kinderen de mogelijkheid krijgen om hun eigen talenten en kwaliteiten te ontdekken.
  • Een avontuur waarin kinderen ontdekken dat hun oplossingen de moeite waard zijn.
  • Een avontuur waardoor kinderen met meer plezier verder kunnen met hun leven.

Je bent Welkom!

Professioneel werken en kwaliteit zijn belangrijk voor mij. Daarom staat Avontuur Kindercoaching geregistreerd bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Anja van Wijkgedicht