Werkwijze

Je hebt een hulpvraag voor je kind en de stap om echt hulp te vragen kan (heel) spannend zijn. We kijken graag met je mee om te ontdekken welke hulp voor jullie en je kind nodig is. Elk avontuurtraject is maatwerk en doorloopt de volgende stappen.

Stap 1: We maken kennis

Je hebt een hulpvraag voor je kind en neemt contact op met Avontuur kindercoaching met een mailtje of een telefoontje. Je hebt contact met Anja. In een gratis en vrijblijvend telefoongesprek van maximaal 20 minuten maken we kennis met elkaar. Tijdens dit gesprek kun je vertellen wat er speelt en waar je graag verandering in wilt. Anja vertelt je meer over Avontuur Kindercoaching en er is ruimte voor je vragen. Na dit kennismakingsgesprek weet jij of de klik er is en je een volgende stap wilt zetten.

Stap 2: We plannen een ontdekgesprek

Dit ontdekgesprek voer je meteen met de coach die jullie gaat begeleiden. We matchen jullie kind met de coach die het beste bij jullie hulpvraag past. Tijdens deze ontdeksessie van 90 minuten verkennen we wat er speelt en ontdekken we waar we met elkaar aan gaan werken.  Vaak levert dit gesprek al mooie inzichten. De eerste stap naar de verandering is gezet!

Pas na dit ontdekgesprek maak je de keuze of je een traject gaat starten.

Stap 3: Jullie Avontuurtraject start

Jullie hulpvraag is helder en met elkaar hebben we de gewenst richting vastgesteld. Jullie hebben gekozen om het Avontuurtraject te starten.

Elk Avontuur traject is maatwerk. Afhankelijk van jullie wens duurt een traject tussen de 6 weken en de 6 maanden. Tijdens het hele traject is jullie coach bereikbaar voor vragen. Bij ons staat jullie kind voorop. In elke stap die we zetten en elke keuze die we maken, kijken we naar het belang van jullie kind.

We vinden samenwerken met ouders erg belangrijk. Daarom ben jij als ouder altijd welkom bij de sessie. Samen met jullie coach overleg je wat er nodig is om stappen te zetten.  De mooiste stappen kunnen we zetten als jullie nieuwsgierig zijn naar nieuwe inzichten en bereid zijn om dingen eens anders aan te pakken!

Stap 4: De afronding

Van de afronding van een avontuurtraject maken we een feestje. We vieren de stappen die jullie kind gezet heeft. Met elkaar kijken we terug op jullie Avontuur traject. Dan is het moment gekomen dat we afscheid nemen van elkaar. We zwaaien jullie vol vertrouwen uit.

Ook na het traject staan wij voor jullie klaar! Heb je vragen, of komen jullie ergens niet uit? Bel gerust of stuur een e-mail naar anja@avontuurkindercoaching.nl.

“Wij zijn met onze dochter van 8 bij Avontuur gekomen omdat ze erg onzeker was en erg verlegen. Een verademing was het al bij het ontdekgesprek, ze snapte ons helemaal, en ze had meteen door wat voor meisje ze was. Daarna een plan opgesteld en daar zijn we dus mee gestart. Onze dochter was er vanaf het eerste moment op haar gemak. Anja is zo lief en straalt zo’n rust uit! We hebben veel handvatten gekregen en een dochter die beter in haar vel zit en die wij ook meer begrijpen in sommige situaties! Wij zouden het iedereen aanraden!”

Ouders van dochter van 8Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de meest geschikte oplossing voor jullie kind? Meld je aan voor een verhelderende (en natuurlijk vrijblijvend en kosteloze) kennismaking! Dat kan via onderstaand formulier of door te bellen naar 06 41098140.

Heb je binnen 2 werkdagen geen reactie van ons: check dan je spam of bel ons!

 • Kennismaking online inplannen

   Welkom bij Avontuur! Zodra wij je bericht ontvangen, nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op. We maken dan een afspraak voor onze telefonische kennismaking. (gratis, vrijblijvend en verhelderend!)

   Heb je binnen 2 werkdagen geen reactie van ons: check je spam of bel ons!

  • Bellen met Avontuur Kindercoaching

   Bel mij op 06 41098140

    

   Welkom bij Avontuur! Je krijgt Anja aan de telefoon.

   Tijdens gesprekken en sessies staat mijn telefoon uit en mis ik  je telefoontje. Als je een bericht op de voicemail inspreekt, bel ik je binnen 24 uur terug.