Vuurlopen

“Een avontuur voor het leven”

Een vuurloop is een ervaring die ons leert dat we tot veel meer in staat zijn dan we denken. Je leert dat je zelf kunt kiezen om in actie te komen in een  situatie die je spannend vindt. Een vuurloop geeft bewustwording, zelfvertrouwen, plezier, laat je grenzen verleggen en  je angsten overwinnen. Stel je eens voor dat je deze ervaring jezelf en/of je kinderen mee kunt geven!

Wat gaan we doen?

We heten jullie van harte welkom en vertellen over het ontstaan van vuurlopen. Daarna gaan we naar buiten en bouwen met elkaar de houtstapel. Samen steken we het vuur aan. Terwijl buiten de houtstapel opbrandt tot een berg gloeiende kolen, gaan wij ons binnen voorbereiden op de vuurloop. We gaan aan de slag met jouw dromen en kwaliteiten. We luisteren naar een verhaal, gaan in gesprek, spelen een spel of gaan creatief aan de slag.  Als het vuur klaar is bereiden we ons voor om veilig over het vuur te kunnen lopen. Hierna gaan we naar buiten voor het vuurlopen.  Je maakt zelf de keuze of je over het pad van kooltjes loopt. Je kunt alleen gaan of samen. Je kunt lopen, huppelen of dansen. Ook als je niet over het vuur gaat, is de ervaring van onschatbare waarde. We sluiten de vuurloop daarna met elkaar af.  

De kosten voor deze bijzondere vuurloopworkshop

De kosten bedragen €155,- per gezin of €65,- per individuele deelnemer.

Het is mogelijk om een vuurloop aan te vragen voor jouw eigen gelegenheid. Dit kan zijn bij een verjaardag, jubileum, teamuitje of als  een begin of afsluiting van een spannende, roerige of anderszins bijzondere periode. Neem gerust contact op om je wensen te bespreken. 

Wilt u meer informatie over vuurlopen? Ga dan naar https://www.teamsmetvuur.nl

gedicht