Kindercoaching

We willen allemaal dat onze kinderen lekker in hun vel zitten en vol plezier in het leven staan. Maar soms kunnen ze in het dagelijks leven tegen problemen aanlopen. Zorgen over je kinderen kunnen je dan behoorlijk raken. Je bent op mijn site gekomen, omdat je waarschijnlijk een wens hebt dat er iets gaat veranderen. Je kind laat gedrag zien, dat je niet meer wilt. Of je hebt een diep gevoel van onvrede binnenin je dat het anders mag. Makkelijk, fijner, meer vanuit je flow. Dan kan kindercoaching wel eens de verandering brengen waar jij op zit te wachten. De verandering van overleven naar Avontuur. Fijn dat je op mijn site bent!

Bij Avontuur Kindercoaching mag het gedrag er zijn. Ik vertrouw erop dat het kind een hele goede reden heeft om dit gedrag te laten zien. Mijn aandacht gaat naar het kind achter dat gedrag. Wie is het kind dat dit gedrag laat zien? Wat heeft dit kind van ons nodig? Ik ga aan het werk met de ‘eigen’  wijsheid van een kind. Samen met het kind ga ik ontdekken wat er echt speelt. Het probleem heeft vaak al heel veel aandacht gehad, daarom kijk ik steeds naar de mogelijkheden. Ik leer het kind om (weer) in mogelijkheden te denken in plaats van beperkingen. Je kind gaat vertrouwen op zijn eigen gevoel en kunnen. Hierdoor veranderen inzichten en dit maakt ruimte voor een nieuw pad! 

Avontuur kindercoaching is er voor grote en kleine avonturen. Ik bied kinderen een veilige, inspirerende omgeving waar ze ontdekken hoe ongelooflijk leuk het is om te zijn wie ze zijn!

Bekijk onze avonturen voor kinderen

gedicht