Een snufje rebel in je opvoeding (workshop)

Woensdag 23 september 2020

9.00 – 12.00 uur

Workshop ‘Een snufje rebel in je opvoeding’: €55,00

Deze ochtend is speciaal voor opvoeders van brave kinderen.

Brave kinderen willen graag aardig gevonden worden. Ze vinden het spannend om fouten te maken. Om dit te voorkomen denkt jouw kind veel na.

Jij als ouders, ziet dat je kind zich steeds weer aanpast. Door het piekeren wordt je kind kortaf en moe. Je kind trekt zich terug en maakt zich kleiner dan nodig is.

Ben jij ouders van een kind die graag aardig gevonden willen worden en veel nadenkt?

Ben jij nieuwsgierig en sta je open voor verandering?

Wil jij dat jouw kind met plezier zichzelf kan zijn?

Dat de twinkeling in de ogen van jouw kind terug komt? 

Dat je kind eens minder denkt en piekert??

Dan is deze ochtend speciaal voor jou!

Jij als ouder kunt het verschil maken voor jouw brave piekerkind.  Mijn jarenlange ervaring, kennis en kunde deel ik met je. Je gaat naar huis met een waardevol ingredient in je rugzak. Dit ingredient ga je toevoegen aan de opvoeding van jouw piekerkind. Thuis ga je samen op avontuur naar meer rust, plezier en vertrouwen! In jullie tempo en op jullie eigen passende wijze. 

Ik ben Anja van Wijk, gespecialiseerd in het begeleiden van pierkinderen van 7 tot 14 jaar. Samen met kinderen en ouders ga ik op avontuur naar meer plezier, vertrouwen en rust. 

Anita: “Ik vond het een superleuke workshop, ik denk nu in innerlijke meisjes en innerlijke jongetjes. Mijn innerlijke meisje is wel flink van slag, maar dat was denk ik ook echt even nodig. De groep was superfijn, de workshop had een prima mix van persoonlijke aandacht, theorie, praktijk en bezinning. Dit moet een succes gaan worden, want eigenlijk zou elke ouder deze workshop moeten volgen. Ik zou dit dus zeker aanraden.”

Locatie: Praktijk Avontuur Kindercoaching, Bloemweg 3, Almkerk

 Voor meer informatie, vragen of inschrijven: anja@avontuurkindercoaching.nl

Aanmelden voor evenement

» Terug naar overzicht